Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας «Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός»
σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου Νέας Ορεστιάδας 
διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο 8ο δημοτικό σχολείο
την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 έως 13.30
Συμμετέχει ο σύλλογος Ποντίων Νέας Ορεστιάδας
Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 στο 8ο δημοτικό σχολείο Νέας Ορεστιάδας, ώρα 10:00 έως 13:30

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Ένα σχόλιο στο Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 στο 8ο δημοτικό σχολείο Νέας Ορεστιάδας, ώρα 10:00 έως 13:30

  • 16 Μαΐου 2015 στο 16:12
    Σύνδεσμος

    το Πανέβριο συνέδριο και η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Συλλόγων και των Ομάδων εθελοντών αιμοδοτών της ένωσης Έβρου, αποτελούν σημαντικά στοιχεία ύπαρξης των συλλόγων και ομάδων που με κάθε δυνατή προσπάθεια αγωνίζονται για πρόοδο στο κοινωνικό έργο που έχουνε αναλάβει όλοι αυτοί οι εθελοντές με σκοπό την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και στις νέες γενιές. Για ακόμη μία χρόνια δώσαμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει από 36 (Ορεστιάδα – Πεντάλοφος κλπ) και πλέον χρόνια !!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest