Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την χθεσινή γενική συνέλευση των τακτικών μέλλων του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας «Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός» εκλέχθηκε το παρακάτω νέο διοικητικό συμβούλιο:

  • Πρόεδρος: Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου
  • Αντιπρόεδρος: Αντώνης Τσομπανίδης
  • Ταμίας: Βενέτης Στάϊκογλου
  • Γραμματέας: Χρύσα Μιχαηλίδου
  • Μέλος: Βασιλική Γάτσινου
  • Επίσης σαν επίτιμος πρόεδρος: ο Τσιακαλάκης Ευάγγελος
  • και σαν αντιπρόσωπος στην ΠΟΣΕΑ: ο Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

Με εκτίμηση,
για το ΔΣ,
ο πρόεδρος,
Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου
τηλ: 25521 12761
mail: info@seano.gr
website: seano.gr

Ανακοίνωση – Αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας και νέο ΔΣ του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας «Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός»
Ετικέτες:    

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest