Στο πλαίσιο του 24ου Πανέβριου συνεδρίου εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία η χορευτική εκδήλωση “Ο χορός μας ενώνει” και η εκδήλωση απονομής τιμητικών πλακετών του συλλόγου μας στις 7 και 8 Μαΐου 2016 αντίστοιχα. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι συλλόγους και τις ομάδες που με τον δυναμισμό και τον αμέριστο εθελοντισμό τους έδωσαν πνοή στην εκδήλωση της 7ης Μαΐου 2016: 
Λύκειο Ελληνίδων Νέας Ορεστιάδας. 
Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Νεολαίας Ν. Ορεστιάδας “Οι Θράκες”. 
Σύλλογος Ποντίων βορείου Έβρου “Ο Διγενής”. 
Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείου Έβρου και Φίλων “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” 
Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Το Κρασοχώρι”. 
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Νέου Χειμωνίου “Τα Ζαλουφιώτικα”. 
Σύλλογος Κυρίων και Δεσποινίδων Νεάς Ορεστιάδας 
Σύλλογος Άνω Σαγήνης “Το Λεοντάριον“ 
Σύλλογος γυναικών Αμπελακίων. 
Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου. 
Μορφωτικός Σύλλογος γυναικών Πύργου. 
Χορευτικός Σύλλογος Φοιτητών Νέας Ορεστιάδας. 
Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας “Το Μποσνοχώρι”. 
Ιεροψαλτικός και πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράς Μητρόπολης “Θρασύβουλος Στανίτσας” 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η ομάδα φοιτητών εθελοντών Θράκης «Φοιτητές εξ αίματος» η οποία ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών. Παράλληλα στο πλαίσιο των ομιλιών πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία (σάλιου), σε ενεργούς ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας και εγγραφή τους ως Εθελοντές δότες Μυελού Οστών. 
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος της Ένωσης συλλόγων και ομάδων εθελοντών αιμοδοτών νομού Έβρου και αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας, κύριος Αναστάσιος Κοντακίδης.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού ΑΜΘ Ζήνα Ζάχαρη, η σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ Ελεονόρα Μοσχοφίδου και η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νέας Ορεστιάδας και αντιπρόεδρος της δημοτικής τηλεόρασης Ελένη Λυμπερίδου.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Νέας Ορεστιάδας και τους εργαζόμενους σε αυτόν, για την παραχώρηση και διευθέτηση του Πευκώνα και του πολιτιστικού Πολύκεντρου, την εταιρία Τζέλας sound, τα Εβρίτικα κελάρια, το Alpino tours, το οικογενειακό κέντρο Παράδεισος και το ζεόλιθο | zeolife.gr για την σημαντική τους υποστήριξη. 
Στη χορευτική εκδήλωση συμμετείχαν οι μουσικοί:
Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, στο κλαρίνο και στο καβάλι 
Τσακαλδήμη Έλενα και Στέφανος Ζεράϊ, στη φωνή 
Στέφανος Ζεράϊ και Κυριζάκης Γιάννης, στα Κρουστά 
Φώτης Ντεφίδης, Αλέξανδρος Βίντσης, Μητολίδης Γιώργος, Παρασκευόπουλος Δημήτρης, Μυλωνάς Θάνος και Στέφανος Ζεράϊ , στην γκάϊντα.
Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος,
Τσιακαλάκης Ευάγγελος
0/5 (0 Reviews)
Δελτίο τύπου της 9-5-2016 του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας “Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός”

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest