Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας “Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός”
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ορέστεια 2016”
διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία
την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:30 έως 13.30
στο πολιτιστικό πολύκεντρο στη Νέα Ορεστιάδας.
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη τοποθεσία ήταν η κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας αλλά λόγω αναμενόμενου καύσωνα μεταφέρθηκε στο πολιτιστικό πολύκεντρο.
Από αύριο το βράδυ και καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μας βρείτε στην είσοδο του Άλσους Αδριανουπόλεως όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εθελοντική αιμοδοσία, για τον μυελό των οστών, το ομφάλιο αίμα και τη δωρεά οργάνων.
Με το αίμα μου δίνω αυτό που είμαι και όχι αυτό που έχω. – Νίκος Λυγερός
αφίσα εκδηλώσεων Ορεστείων
πρόγραμμα εκδηλώσεων Ορεστείων
0/5 (0 Reviews)
Εθελοντική αιμοδοσία ¨Είμαι άνθρωπος, δίνω το αίμα μου”, Παρασκευή 24/6/2016 και ώρα 9:30 έως 13.30 στο πολιτιστικό πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας και συμμετοχή στις εκδηλώσεις “Ορέστεια 2016”
Ετικέτες:

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest