ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΟΜΑΔΩΝ 
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΒΡΟΥ 
Γραφείο ΣΕΑ Φερών  25550 – 24295 
« η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι στο χέρι σου» 
  
Κάθε σταγόνα μετράει! 
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016
Αρθ. Πρτ. 159 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ 
Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Κυριακή 3 Ιουλίου 2016
Πρόσκληση 

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου, σας προσκαλούν την Κυριακή 03 Ιουλίου 2016 και ώρα 08:30, σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση μπορεί να προχωρήσει σε εκλογές με όσα από τα μέλη παρευρεθούν στις 11:30.

Η γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Διδυμοτείχου, με μόνο θέμα, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου λόγο παρέλευσης της τριετίας.

Δικαίωμα υποβολής για το νέο Δ.Σ. έχουν όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων και Ομάδων που δραστηριοποιούνται στον Νομό Έβρο.

Για καλύτερη ενημέρωση παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλ 6972226609 Φωτεινή, 6973080111 Τάσος .

Για το Δ.Σ.
Φωτεινή Κορδά 
Πρόεδρος

0/5 (0 Reviews)
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΟΜΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΒΡΟΥ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ – Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest