Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία στο 8ο δημοτικό σχολείο Νέας Ορεστιάδας. 
Η αιμοδοσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού συγκεντρώθηκε η διπλάσια σχεδόν ποσότητα φιαλών σε σχέση με πέρυσι.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το σύλλογο Ποντίων Βορείου Έβρου “Ο Διγενής» για την συνεισφορά των μελών του καθώς και τη διεύθυνση, τους δασκάλους και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου για τη άψογη φιλοξενία και συνεργασία.
Επίσης αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας για την υποστήριξη και διάδοση του γεγονότος.
Σας περιμένουμε την Τρίτη 14 Ιούνη, το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για την εθελοντική αιμοδοσία, για τη νέα κάρτα του εθελοντή αιμοδότη και για το μυελό των οστών. 
Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος,
Ευάγγελος Τσιακαλάκης
Δελτίο τύπου – ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest