Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας, την Τετάρτη 24/8/2016, στο πολιτιστικό πολύκεντρο της πόλης.

36 άνθρωποι χάρισαν ζωή δίνοντας μόνο 10 λεπτά από το χρόνο τους.  Σημαντική ήταν η παρουσία τριών νέων εθελοντών αιμοδοτών, εκ των οποίων ένας 17χρονος με συνοδεία της μητέρας του.  Επίσης σημαντικός και ο αριθμός των νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νέας Ορεστιάδας, κύριο Μαυρίδη Βασίλειο για την συνεχόμενη στήριξη αλλά και τους ανθρώπους του Δήμου και κυρίως του Πολιτιστικού πολύκεντρου για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Επόμενη απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία: Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:30 έως 21:00, αυτή τη φορά στην πλατεία της Νέας Ορεστιάδας, στην αίθουσα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου μας.

Δείτε το ρεπορτάζ της Δημοτικής τηλεόρασης Νέας Ορεστιάδας

Ακούστε τη συνέντευξη της 26/8/2016 στην ΕΡΑ Νέας Ορεστιάδας, στη δημοσιογράφο Δήμητρα Παρασκευοπούλου

0/5 (0 Reviews)
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Ένα σχόλιο στο Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest