Φωτογραφίες από τη συμμετοχή του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας “Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός” στην 23η συνάντηση νέων “Άρδας 2017”

0/5 (0 Reviews)
Άρδας 2017 – Εθελοντές αιμοδότες Νέας Ορεστιάδας

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

2 σχόλια στο Άρδας 2017 – Εθελοντές αιμοδότες Νέας Ορεστιάδας

 • 1 Αυγούστου 2017 στο 09:36
  Σύνδεσμος

  …μπράβο σε όλους, οργανωτές εργαζόμενους στο κέντρο αίματος Αλεξανδρούπολης και στους Εθελοντές Αιμοδότες για την κοινωνική ανιδιοτελή προσφορά τους στον άγνωστο πάσχοντα – ασθενή .

  να τι κερδίζεις όταν δίνεις αίμα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ! ένα ΧΑΜΌΓΕΛΟ από ευχαρίστηση της ψυχής και μια περήφανη Ελλάδα με φιλότιμο και αγάπη στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται η υγεία του…..

  Απάντηση
  • 1 Αυγούστου 2017 στο 10:29
   Σύνδεσμος

   Σας ευχαριστούμε πολύ! Καλή συνέχεια και στο δικό σας έργο στην Αλεξανδρούπολη!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest