ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας  “Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός”, η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-Α “Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020”, η Χορευτική Ομάδα Φοιτητών Ορεστιάδας και ο Δήμος Νέας Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (EC-DAY),

συνδιοργανώνουν,

την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ημέρα εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης εθελοντή αιμοδότη

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

  • 9:30 έως 14:00 – Ενημέρωση για θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας – Κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας
  • 9:30 έως 13:30 – Εθελοντική αιμοδοσία – Χώρος μπροστά από το ΚΕΠ Νέας Ορεστιάδας
  • 18:30 έως 19:30 – 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών – Κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας
  • 20:00 Παραδοσιακό χορευτικό γλέντι με την ορχήστρα του Χρήστου Κουρούδη και τον Στέφανο Ζεράϊ – Κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων. Η κεντρική ιδέα αυτής της επιλογής είναι ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί, μεταξύ άλλων, πράξη συνεργασίας, που φέρνει ακόμη πιο κοντά τους ανθρώπους με τις κοινωνίες και είναι μια πράξη που γίνεται έργο για τη ζωή!

Η ημέρα ευρωπαϊκής συνεργασίας (EC-DAY) είναι μια πρωτοβουλία του δικτύου του INTERACT, στην οποία συμμετέχουν όλες οι χώρες – μέλη των Προγραμμάτων Εδαφικής Συνεργασίας της ΕΕ, με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της συνεργασίας στις διασυνοριακές περιοχές της ΕΕ, τόσο εντός των συνόρων της όσο και εκτός αυτών. Αποτελεί μια γιορτή για τα οφέλη της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας για τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη. Κάθε χρόνο πάνω από 70 Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας συμμετέχουν στην Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας, με εκδηλώσεις που ξεπερνούν τις 250.

Για το ΔΣ,

ο πρόεδρος,

Χρυσοβαλάντης Χατζηγεωργίου

seano.gr

τηλ: 25521 12761

Ημέρα εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης εθελοντή αιμοδότη - Δελτίο Τύπου

 

“Discover the other, Become another!”

Facebook event

0/5 (0 Reviews)
Ημέρα εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης εθελοντή αιμοδότη – Δελτίο Τύπου

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Ένα σχόλιο στο Ημέρα εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης εθελοντή αιμοδότη – Δελτίο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest