Και φέτος ο σύλλογός μας, Άγιος Παντελεήμων ο Ιαματικός, θα συμμετέχει ενεργά με ενημερωτικό περίπτερο στη 24η συνάντηση νέων Άρδας 2018. Στόχος μας η ενημέρωση των νέων για την ανάγκη προσφοράς αίματος, ομφαλοπλακουντιακού αίματος, δωρεά οργάνων και μυελού των οστών.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Αλεξανδρούπολης  και το σύλλογο Δοτών μυελού των οστών «Όραμα ελπίδας»  θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

Τετάρτη 25/7 17:30 έως 21:00 – Εθελοντική αιμοδοσία

Πέμπτη 26/7 20:00 έως 1:30 – Συλλογή δείγματος μυελού των οστών

Σάββατο 28/7 18:30 έως 20:30 – 3ος Παραποτάμιος δρόμος – Συλλογή δείγματος μυελού των οστών

Καθημερινά 20:00 – 23:00 – Διαρκής ενημέρωση και συλλογή δείγματος μυελού των οστών στο περίπτερο του συλλόγου

Πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας στην 24η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2018

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Ένα σχόλιο στο Πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας στην 24η Συνάντηση Νέων – Άρδας 2018

  • 22 Ιουλίου 2018 στο 09:40
    Σύνδεσμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ για μια ακόμη χρονιά προωθήτε την αναγκαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας την εγγραφή δοτών Μυελού Οστών και την κατάθεση του Ομφάλιου Αίματος στην δημόσια Τράπεζα από κάθε γέννα στην Ελλάδα.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest