Η διαδικασία για να γίνει κάποιος εθελοντής αιμοδότης είναι πολύ απλή: Θα πρέπει να παραβρεθεί στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογός μας, έχοντας μαζί του ένα νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης προσωπικών στοιχείων, όπως ταυτότητα.

Εθελοντικές αιμοδοσίες πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σχεδόν κάθε μήνα. Για να ενημερωθείτε για την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία, παρακαλούμε να εγγραφείτε στα νέα μας στην δεξιά στήλη. Έτσι θα ενημερωθείτε αυτόματα για όλες τις δράσεις μας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Με την πρώτη αιμοληψία ο εθελοντής γράφεται αυτόματα στο σύλλογο της Νέας Ορεστιάδας.

Ταυτόχρονα ξεκινά η αυτόματα η διαδικασία έκδοσης της νέας ταυτότητας εθελοντή αιμοδότη από το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών

(Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αιμοδοτήσετε άμεσα, μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας. Στην περίπτωση της Νέας Ορεστιάδας, το πιο κοντινό νοσοκομείο που πραγματοποιούνται αιμοληψίες, είναι το Νοσοκομείο του Διδυμότειχου).

Ο εθελοντής αιμοδότης μπορεί στη συνέχεια να αιμοδοτεί για το σύλλογο της Νέας Ορεστιάδας, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, αρκεί να το γράψει στην φόρμα προσωπικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας. Ο κωδικός του συλλόγου στο Εθνικό μητρώο Αιμοδοσίας είναι ο 10356.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

5/5 (2 Reviews)
Θέλω να αιμοδοτήσω άμεσα! Τι πρέπει να κάνω;

Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ). Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου ΣΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Ένωσης Συλλόγων & Ομάδων εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου. Συμμετέχει ενεργά στις Αμφικτιονίες, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, σε συνέδρια, σε τοπικές εκδηλώσεις όπως τα «Ορέστεια» και τις συναντήσεις των νέων στον ποταμό Άρδα με περίπτερα και ενημερωτικά έντυπα. Διατηρεί αυτόν τον ιστοχώρο και ενημερώνει τα μέλη του συνεχώς μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και SMS. Διατηρεί χώρο γραφείου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Νέας Ορεστιάδας με τις αναγκαίες υποδομές για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την ορθή τήρηση των αρχείων αιμοδοσίας. Σκοπός του είναι η άμεση ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ώστε η περιοχή μας και κατά προέκταση η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε αίμα, που θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Pin It on Pinterest